Relatiebegeleiding

Afhankelijk van de hulpvraag verken ik met ouders, kind of jongere de aanpak.

Dit kan leiden tot de individuele begeleiding van het kind of de jongere, met een zorgvuldige terugkoppeling.
Ook kan de situatie leiden tot keuze voor ouderbegeleiding, of coaching van één van de ouders.

In een aantal gevallen kan de keuze liggen bij het begeleiden van het hele gezin in de vorm van systemische begeleiding als gezinstherapie.

Ervaringen van anderen kunnen soms net even ondersteunend werken wanneer je twijfelt over wat je wilt…hieronder vind je ervaringen van mensen bij praktijk EigenWijs…

Voor onze zoon van 7 jaar zijn we in contact gekomen met Linda, die op een zorgvuldige en warme wijze hem begeleid heeft en hem op speelse wijze in zijn kracht heeft gezet. Wat een magisch mooie transformatie hebben wij in onze zoon gezien, hij staat nu zelfverzekerd en sociaal sterk in het leven.

Mijn vrouw en ik zijn in diezelfde periode samen met Linda op reis gegaan omdat onze relatie ontspoord was. Linda is verbindend, oordeelloos en met haar diepe vakkennis een intense reis met ons aangegaan waarin we onszelf en elkaar op de diepste lagen van ons zijn tegenkwamen. Ik ben Linda zeer dankbaar dat ik bij mijzelf thuisgekomen ben, mijn vrouw en ik vanuit hoofd en hart met elkaar verbonden zijn en dat daardoor het juiste pad voor onze relatie duidelijk geworden is.

Linda is een zegen die op ons pad gekomen is, een verrijking van mijn leven die ik een ieder gun.

Linda, ik ben je intens dankbaar

Casper

In verband met onze echtscheiding kwamen wij bij Linda voor ouderbegeleiding. Wij wilden namelijk onze dochters van 8 en 10 jaar zo goed mogelijk door deze verdrietige periode heen loodsen. Onder begeleiding van Linda zijn wij als ouders keihard aan het werk gegaan. Maar ook individueel. Wij hebben veel meer begrip gekregen voor elkaar. De scheiding is van de baan.

Met Linda heb ik verder gekeken naar wat mijn talenten zijn en hoe ik reageer en handel. Hierdoor leer ik waar vooral mijn kracht ligt en waar minder. Hier heb ik profijt van in alle opzichten: als persoon, als moeder, echtgenote, en als onderneemster. Ik heb meer zelfvertrouwen en ben meer ontspannen.

Ik vind Linda erg goed in haar zorgvuldige begeleiding. Haar doel is om een ieder in zijn kracht te laten komen. Bij ons hele gezin is dat met succes gelukt!

Marlies

44 jaar