Ervaringen

Ervaringen van anderen kunnen soms net even ondersteunend werken wanneer je twijfelt over wat je wilt…hieronder vind je ervaringen van mensen bij praktijk EigenWijs…

 • Marco & Hester Lind, Hoofddorp
  Wij zijn Marco en Hester, ouders van Tessa (9). Vorig jaar (2012) november stikte Tessa bijna in een stukje kip. Tessa was zo bang dat ze in eten zou stikken dat ze eigenlijk niet meer durfde te eten. Wat we ook probeerden, wij konden haar niet helpen. Zo kwamen we bij Linda (Praktijk-Eigenwijs) terecht. Lees verder ….

 • Annemiek Groot, Apollo Amsterdam
  Afgelopen schooljaar ben ik in contact gekomen met kindertherapeut Linda ter Elst van Praktijk-Eigenwijs. Zij heeft therapie geboden aan een leerling die ernstig in de knoop was gekomen door privé omstandigheden. De ervaring op het gebied van vastlopende relaties en systemen en de deskundigheid die Linda daarin heeft, bood de leerling de mogelijkheid zich weer te ontwikkelen tot een zelfbewust mens met een positief toekomstbeeld en goede schoolresultaten. Lees verder ….

 • Een meisje van 15
  Ik zou het zeker aanraden. Linda helpt je echt met de problemen waarmee je zit.Ik heb zelf ervaren hoe het is als mensen zeggen “nee, doen we niet” en “nee, is niet goed voor je”, terwijl er nooit een oplossing voor je wordt gezocht.  Lees verder ….
 • Miriam, 16 jaar
  Hallo, ik ben Miriam,Ik heb 3 maanden bij Linda in de praktijk gezeten. Het heeft mij heel erg geholpen om m’n leven weer op de rails te zetten en mezelf beter te leren kennen.  Lees verder ….
 • Thomas
  Ik heb heel erg veel geleerd van de lessen van Linda en ik heb ze ook veel gebruikt.Ze gebruikt ook hele leuke methodes zoals: het land van Axen. Dit is een soort blad met allerlei dieren erop en elk dier heeft een betekenis met een goede en slechte kant. Lees verder ….
 • Angelique, moeder van Thomas
  Als ouder raakt volgens mij niets je dieper, als je kind verdrietig en ongelukkig is. Vooral als je het sterke gevoel hebt, dat je hem niet meer echt kunt helpen. Voor ouder-zijn, kun je geen opleiding volgen. Echter, inzien dat je zo nu en dan de deskundige hulp van anderen nodig hebt, is voor ons wel een waardevolle ervaring geweest. Lees verder ….